Hoppa till huvudinnehåll

Vi delar gärna vår kunskap

Utbildning har alltid varit en grundpelare i vår verksamhet, och vi är stolta över att så många vill ta del av vår kunskap. Det är ett utmärkt sätt att stödja klienten och bygga starka relationer. Vi föreläser ofta och gärna på öppna föreläsningar och seminarier, och anordnar även bransch- eller klientspecifika kurser.

Vi har ett brett kurserbjudande med både grundläggande och specialinriktade kurser inom entreprenad och fastighet. Nedan kurser är våra mest förekommande. Vänligen kontakta vår kurskoordinator Kristin Elliott på kurs@agadvokat.se om du är intresserad av en företagsspecifik kurs eller föreläsning.

> Registrera dig med fördel till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på kommande kurser, kostnadsfria seminarier och andra nyheter. 

 

Kurser

    

    

    

Företagskurser och skräddarsydda kurser

Vi erbjuder även företagsspecifika och skräddarsydda kurser inom entreprenad och fastighet med olika inriktningar och anpassad nivå. Är ni exempelvis en större grupp som vill gå en grundkurs, eller ett företag som söker en specialiserad kurs är ni välkomna att kontakta AGs kurskoordinator Kristin Elliott på kurs@agadvokat.se för mer information.